Vrei sa ai un corp perfect ? -program extraordinar de armonizare pentru femei



Dragele mele, 

 va propun acest program extraordinar de armonizare corporala si nu numai, realizat de peste 100 de femeidin toata tara la unison sub indrumarea Unei de la Bucurie, Bunastare, Hrisca. Nu sunt deloc adepta "slabitului", dar acest program m-a cucerit. Pentru ca e de fapt o infrumusetare. 
Una este o femeie foarte speciala, care vorbeste din experienta (ea insasi a reusit sa elimine 30kg in plus in mai putin de un an) si veti vedea ca si metodele propuse de ea sunt la fel de speciale, neavand nimic in comun cu metodele militaresti la moda acum (infometarea, fel de fel antrenamente, chirurgii si implanturi, ce au un efect de durizare si artificializare (exista cuvantul acesta :-)? ) si implicit indepartarea de ceea ce esti tu cu adevarat. Acest program este compus din metode si pasi ce iti vor modela atat trupul, cat si intreaga fiinta, aducand-te mai aproape de tine insati, ajutandu-te sa te redescoperi si sa te vezi cu alti ochi. Te vei simti asemenea unui fluture ce iese din crisalida, uimit el inusi de frumusetea sa.
Practic, este ca si cum ai lasa chiar sufletul tau sa te coduca si sa te modeleze dupa chipul si asemanarea zeitei din tine.

Dar mai bine cititi voi inseva acet pasaj preluat de pe blogul ei, in care este descrisa ziua 1:


*********

Te anunt cu vocea tremuranda urmatoarele: ne-am adunat o gashca de 82 de doamne si domnisoare (barbatii nu s-au bagat :-), cu greutati intre 43 si 113 kilograme, una-mai meseriasa decat cealalta. Oaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Daca-ntr-o seara ne hotaram sa meditam toate la aceeasi ora, putem devia comete :P
Cateva precizari despre raw.slim pe care tocmai il inventam impreuna:
- nu trebuie sa te faci 100% raw nici astazi si nici in viitorul apropiat si niciodata impotriva vointei tale;
- nu vei primi teme de cazarma (pe-astea le pastrez pentru retreat-ul din august; hi, hi, hi);
- toate actiunile pe care ti le propun sunt indeplinibile si daca ai 7 copii (toti gemeni!), sot carnivor si soacra hipocondra;
- NU trebuie sa slabesti ca sa fi cine esti; ESTI deja cine esti; si ai 43 sau 113 (hmmm, deci avem intre noi un interval de 70 kg; interesant, nu?) pentru o ratiune precisa, pe care n-o intelegem, dar care exista.
(In paranteza fie spus :-), una dintre cele mai frumoase zile din viata mea a fost aceea cand, avand 82 de kilograme, din senin, m-am simtit foarte frumoasa si foarte femeie; mamaaaa, ce mai eliberare!)
- temele pentru acasa sunt 100% ferme! nu exista nici o ratiune pentru care sa nu le indeplinesti.
Asta-i tot!

Am primit de la voi cele mai frumoase scrisori pe care le-am citit in viata mea (si le includ aici si pe cele de amoare :-). Deschidere. Sinceritate. Introspectie. Caldura. Subtilitate. Umor. Curaj. Constienta. Love!



Bun, gata cu siroposeniile.


Raw.slim-ul de maine, joi, 30 iunie este:
"ai sa te trezesti cu 40 de minute mai devreme decat o faci de obicei, ai sa iesi din casa si ai sa te plimbi pret de 30 de minute fara nici un fel de obiectiv; ai sa te plimbi, singur/singura, prin parc sau pe strada avand doua obiective: 1 sa n-ai nici un obiectiv :) si 2 sa te uiti in jur, sa asculti zgomotele din jur, sa privesti cu atentie oamenii, vitrinele, copacii dupa caz si itinerarul plimbarii. Sa fi prezent / prezenta pe toata durata plimbarii. Sa observi ce se intampla in jurul tau, sa observi chiar si faptul ca tocmai n-ai fost prezent / prezenta ci ai fost absorbita de ganduri. Plimbare placuta!"
- plimbarea asta, la orice ora se intampla ea, se intampla in fiecare zi la aceeasi ora, in fiecare zi, pentru urmatoarele 3 saptamani. Bine?

Raw.slim-ul de poimaine, vineri 1 iulie este:
- primul lucru cand te trezesti, bei un pahar mare de apa; incetisor, cu inghitituri mici, ca si sum ai gusta apa.
- de cate ori se face ora fixa: 09:00, 10:00, 11:00 ... bei 1/2 - 1 pahar de apa; incet, cu inghitituri mici, ca si cum ai gusta apa.
- si, de cate ori bei apa, inchizi ochi, pret de o secunda si te vezi asa cum vrei sa arati. Exact asa cum vrei sa arati. Imbracata exact asa cum iti doresti sa te imbraci. Coafata exact asa cum iti doresti sa iti porti parul. Te bucuri oleaca de imaginea pe care o vezi, zambesti, zici Doamne Ajuta si deschizi ochii.
Asta-i tot!
Hai noapte buna, ca maine (adica azi) ma trezesc cu 30 de minute mai devreme :-)

Love!
Una :-)

Sursa: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/

*********
Anima


Comentarii

  1. Mi-ati fost sursa de inspiratie pentru unul dintre materiale(rawzeita -ziua a 4 a ) avand grija sa va mentionez:)
    http://soundcloud.com/gandul-este-energie-pura/intentia-de-a-binecuvanta

    Va citesc cu interes!

    RăspundețiȘtergere
  2. minunat!! multumesc ca existi!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Flowerbomb, stiu, am downloadat toate inregistrarile tale audio, sunt minunate si le ascult seara inainte de culcare. M-am bucurat f mult cand am asciltat "intentia de a binecuvanta" si iti multumesc mult ca ai reunit textul de pe blog cu poezia prietenei ,mele Simina, a fost o surpriza f frumoasa si aceasta sincronicitate

    RăspundețiȘtergere
  4. Maya, multumesc din suflet pentru apreciere. Fie ca (si) acest program sa ne transforme pe toate in adevarate zeite.
    Sunt la randul meu recunoscatoare ca existati voi toti cei ce participati la Arta-Feminitatii vizitand acest loc cu inimile deschise.
    Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ca mi-ati oferit unda verde...o sa mai extrag ceva din articolele dvs. care sa fie in tandem cu mesajul Unei:)
    Pentru cel de azi chiar la dvs. m-am gandit si am optat pentru o melodie linistitoare,ideala de ascultat seara(la final e ceva mai allegro :))

    http://soundcloud.com/gandul-este-energie-pura/tihna-profunda

    Mie sincronicitatile imi dau fiori de bucurie amintindu-mi ca viata nu e asa banala cum pare.:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)