Program de infrumusetare -pasul 2- Infrumusetarea sanilor



 Sanilor tai  le plac mangaierile. Le place sa fie alintati si iubiti. Cresc de bucurie atunci cand li se acorda toata atentia, fiind inconjurati de tandrete si de maini iubitoare. Sanii tai chiar se pot vindeca atunci cand sunt iubiti. Odata cu ei, energia ta feminina se va vindeca de traume, blocaje si inchistari sufletesti.

Exercitiul caprioarei

In cadrul  Programului de infrumusetare feminina m-am obisnuit sa fac in fiecare dimineata, la trezire,  exercitiul caprioarei, asa cum este el exemplificat in videoclipul de mai jos si despre al carui mod de realizare puteti citi in detaliu in articolul publicat anul trecut la aceasta pagina

Este un exercitiu care da rezultate spectaculoase atunci cand este practicat cu consecventa. 

Mie mi-a ramas in amintire pentru ca acum multi ani am avut o colega de camera care facea acest masaj al sanilor in fiecare noapte inainte de culcare. Stiu ca m-a uimit si am admirat-o pentru ca indiferent cat de tarzie era ora la care ajungea sa se culce si indiferent cat de obosita era, isi masa macar 3 minute sanii, iar apoi realiza contractiile de ascensionare a energiei chiar si intinsa, pe punctul de a adormi. In cateva luni am vazut rezultate care mi-au imprimat pentru totdeauna acest exercitiu in memorie: daca atunci cand am cunoscut-o sanii ei erau de cupa A spre B, peste cateva luni avea niste sani de toata frumusetea, nu doar mari, ci si foarte fermi, "obraznici" cum se spune, rotunzi si foarte, foarte frumosi. In plus, prezenta ei era alta, mult mai gratioasa, mai feminina, mai senzuala, mai relaxata. Chiar in perioada aceea a si castigat un premiu important la un concurs de frumusete. Barbatii erau, fireste, topiti dupa ea.:)


Pe mine insami exercitiul caprioarei m-a ajutat forte mult atunci cand m-am confruntat cu o mastoza chistica, intr-o perioada stresanta din viata mea. Profesoara mea de engleza din liceu m-a invatat atunci sa fac acest exercitiu pe care il invatase la randul ei de la un maestru chinez de qi qong, cand descoperise ca are niste chisturi ovariene destul de mari. In cateva luni s-a vindecat, in principal datorita efectului de sublimare a energiilor sexuale, care se declanseaza atunci. La randul meu, am vindecat mastoza in mai putin de o luna, fara sa fie nevoie sa iau niciun fel de pastile sau hormoni, despre care stiam ca fac mai mult rau decat bine.

 Este deci un ajutor foarte foarte bun pentru orice femeie--cele cu sani mici se vor bucura de cresterea lor, cele cu sani mari vor fi incantate de fermitatea pe care acestia o capata si de efectul de "lifting" natural. Mai important decat aceste lucruri este faptul ca starea psihica a femeii se schimba foarte mult in bine si multe stresuri, tensiuni si frustari se evapora. E bine sa fiti relaxate cand faceti 'caprioara', sa va interiorizati, ca sa deveniti cat mai constiente posibil de starea de bine launtric care apare.

Menstruatia poate fi redusa de asemenea prin acest exercitiu, daca ne si dorim si mentalizam acest lucru in timp ce facem contractiile pelviene si daca facem masajul sanilor spre interior, ducand practic astfel energia catre inima. Aceasta ofera femeii o charisma uriasa si foarte multa energie si forta.

Nu stiu daca poate fi considerat o metoda de contraceptie, dar stiu sigur ca atunci cand veti dori sa ramaneti insarcinate este suficient sa opriti efectuarea acestui exercitiu. Sotiile imparatilor chinezi din vechime, celebre pentru tineretea si prospetimea lor pana la varste foarte inaintate, realizau exercitiul caprioarei, care facea parte dintre secretele lor de frumusete si aveau mostenitori atunci cand doreau, desi multe dintre ele isi suspendau menstruatia pe perioade lungi de timp, folosind energia obtinuta pentru a isi regenera trupul si sufletul.




Fara mentalizare, concentrare si dorinta de a obtine acest efect, exercitiul va produce doar o diminunare considerabila a cantitatii de sange menstrual pierdut, va reduce durata menstruatiei si va indeparta durerile din zona pelviana.
Unele surse mentioneaza ca masajul realizat spre exterior (din centrul pieptului spre in afara) mareste fertilitatea femeii. Aceasta este si varianta folosita pentru marirea sanilor, in timp ce masajul invers, spre interior vindeca chisturile, fibroamele si tonifica sanii, redandu-le fermitatea.


 Am inclus in acest articol, tocmai datorita importantei realizarii acestui exercitiu in viata unei femei,si un videoclip in care este exemplificat practic  modul de executie al acestui tip de masaj. Dupa cum observati, Blythe (femeia din videoclip) are niste sani superbi si o stare de deschidere, dezinhibare si dulceata foarte feminina si fermecatoare:

Contractiile planseului pelvian se realizeaza foarte simplu, dupa cele 36--360 de mangaieri circulare-- strangand muschii perineali exact ca atunci cand ne vine sa urinam si trebuie sa ne retinem si vizualizand cum energia foarte placuta, calda si efervescenta care se resmite atunci in acea zona este dirijata in sus cu ochii mintii catre crestetul capului.

Este si un exercitiu de intinerire foarte, foarte eficient! Mama mea il practica de cativa ani aproape zi de zi, pentru ea a devenit un ritual zilnic, asa cum e spalatul pe dinti sau pe maini. Pot declara cu martori ca desi are cativa ani peste 55 :), nu arata mai in varsta de maxim 40 de ani si barbati de 30 de ani o curteaza si complimenteaza adeseori :). Te pup mami a mea!



P.S. *Nu recomand sa folositi Exercitiul Caprioarei ca unica metoda de tratament in cazul unor afectiuni ale sanilor sau ovarelor. Exista tratamente naturale, pe baza de plante, iar un consult medical este neaparat necesar!

**********
Alina


Share

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)