Reteta de purificare a limfei cu sucuri de citrice











Limfa este un lichid care circulă în organism prin spaţiile intracelulare.
Principalele funcţii ale limfei sînt funcţia trofică (hrănitoare) şi cea de apărare. Ea joaca un rol important în aprovizionarea celulelor cu substanţe hrănitoare şi în îndepărtarea elementelor prelucrate în procesele metabolice, a leucocitelor moarte, a fagocitelor, microbilor şi viruşilor.
Dacă ganglionii limfatici şi splina sînt plini de toxine, nu mai pot îndeplini funcţia de purificare şi de apărare.
De aceea, curaţirea limfei contribuie la înlăturarea sindromului de oboseală, la îmbunătăţirea stării de sănătate a persoanelor cu afecţiuni pulmonare, cardiovasculare, renale.

 
Purificarea limfei trebuie efectuată numai după procedura de curăţire a intestinului.
 Astfel, o zi înainte de începutul procedurii, faceţi cîte o clismă dimineaţa (pe stomacul gol) şi una seara.
Alimentaţia trebuie să fie uşoară, vegetariană.
În ziua în care aveţi de gînd să începeţi tratamentul, pregătiţi 900 ml de suc de grapefruit, 500 ml de suc de portocale şi 200 ml suc de lămîie.
Amestecaţi totul şi adăugaţi 2,4 litri de apă pura, de izvor, plata. În final, trebuie să aveţi 4 litri de amestec. Acesta trebuie băut pe parcursul unei zile. 
 
În prima zi, dimineaţa, se face o clismă, după care se beau 100 ml de apă în care s-a dizolvat o lingură de sare Glauber (sulfat de sodiu). Este de dorit ca după aceea să faceţi o baie caldă sau un duş pentru a vă încălzi corpul cît mai bine.
 La 30 de minute după administrarea sării Glauber, beţi 200 ml din amestecul de citrice pregătit.
Veţi începe să transpiraţi şi veţi avea senzaţia de golire a intestinului. Continuaţi să beţi cîte 100 ml din amestec la fiecare 30 de minute, pînă cînd ajungeţi la 4 l. 

 
A doua şi a treia zi continuaţi după aceeaşi reţetă. Pe parcursul acestor trei zile, nu trebuie să mîncaţi nimic. În această perioadă de timp, din organism vor fi eliminaţi aproximativ 12 litri de limfă toxică. Aceasta va fi înlocuită cu aceeaşi cantitate de limfă curată obţinută în urma ingerării lichidului purificator. În a patra zi, începeţi să beţi sucuri de legume proaspete, să mîncaţi legume proaspete şi fructe, iar după 1-2 zile puteţi să reveniţi la alimentaţia obişnuită.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)