TREZIREA PUTERII FEMININE -Workshop de feminitate ONLINE


Imagineaza-ti o lume in care traiesti exprimand zi de zi prin toata fiinta ta - trup, minte, suflet - puterea fascinanta a feminitatii tale, emanand prin toti porii frumusetea ta, iubirea ta, pasiunea si gratia asa cum sunt prezente numai in tine. Intuiesti cat de fericita te-ai simti si cat de completa? Puternica, dar si relaxata, vie, luminand lumea cu prezenta ta plina de stralucire. 

  • Te iubesti mai mult, iar forta ta de atractie creste de la sine, ca o expresie a comuniunii cu adevarul inimii tale
  • Relatiile tale devin pline de pasiune si iubire, indiferent ca este vorba de relatia cu barbatul iubit sau cu prietenele
  • Chiar si relatiile profesionale devin vii si implinitoare si usoare. Nu este aceasta o mare usurare, nu-i asa ca mai multa iubire si usurinta ti-ar aduce relaxarea de care ai nevoie de atat de mult timp? 
  • Calitatea timpului petrecut cu cei dragi creste si te bucuri de viata  asa cum poate nu ai crezut vreodata ca este posibil. 
  • Descoperi ca ai puterea de a atrage si a primi ca pe un dar divin implinirea tuturor dorintele tale binefacatoare

Prin acest Workshop online pentru Femei vei primi o perspectiva noua si o noua modalitate de a trai viata - fiind mai treaza,  simtindu-te vie, stralucind si luminand din interior - ceea ce iti va aduce mai multa incredere in sine, mai multa iubire si implicit,mai multa implinire. Te vei simti o forta feminina unica si fascinanta prin modul tau specific de a fi, prin conectarea profunda la energia ta feminina si la inima ta.


    WORKSHOP DE FEMINITATE -  online
                             
Intr-un cadru plin de iubire si gratie, realizam impreuna exercitii de feminitate, tehnici de vindecare a inimii, vizualizari creatoare, ne bucuram de momente de impartasire si suport de la inima la inima, cream prietenii de suflet si ne descoperim adevarata forta, gratioasa si fluida, eficienta si relaxata, frumoasa si impresionanta, atragatoare si fascinanta. 

Ne vom adresa gradat acelor blocaje din viata ta ce inca te mai retin din a inflori ca femeie la maximul  tau si vei invata totodata cum sa iti trezesti cu usurinta femintatea, aducand la lumina fericirea din inima ta inflorita.

Se ofera modalitati practice, personalizate, de conectare la energia feminina si de trezire a feminitatii, tinand cont de unicitatea ta, de specificul vietii tale si de dorintele binefacatoare ce iti anima inima.

Cursul se desfasoara saptamanal, incepand cu data de 4.07.2015, iar fiecare modul contine 6 intalniri. Fiecare intalnire dureaza 2 ore. 

Vor exista 2 grupe, una va avea loc in fiecare vineri seara incepand cu ora 19.00, iar cea de a doua in week-end, de la ora 10.30.

Taxa se achita prin virament bancar, pentru luna in curs, inainte de prima sedinta. 

Sedintele se realizeaza online, cu camera web, deci poti participa din orice oras te afli.Pentru inscrieri si detalii, accesati FORMULARUL DE CONTACT  de la acest link.

Puteti participa la 1 modul sau mai multe.

Exista de asemenea optiunea de a relaiza sedinte 1 la 1, in care ne vom focaliza pentru o maxima eficienta pe acele probleme din viata dumneavoastra de femeie si/sau blocaje cu care va confruntati in mod particular; detalii despre aceasta optiune veti primi la curs sau scriindu-mi pe adresa de e-mail: dospinescu.alina@yahoo.com. 




  Alina Dospinescu
 

   Psiholog
   Heart Intelligence Life Coach
   Specialist Evolutie personala si
   spirituala in Academia Femeilor


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)