GRUP DE FEMINITATE - online! 20.11.-17.12.2015.Celebram impreuna feminitatea in fiecare vineri seara! Vino si tu!

"Iti poti da seama imediat care sunt femeile cu adevarat puternice. Se vede. Sunt acele femei care stiu sa se sustina una pe alta sa creasca, in loc de a isi pierde timpul si energia fiind invidioase."
- Wild Women Sisterhood -

Imagineaza-ti ca saptamana de saptamana te deconectezi de la stress si probleme si iti oferi timp pentru tine! Timp pentru inima, pentru a te clarifica, pentru a aduce lumina in viata ta si a rezolva problemele ce te framanta, timp pentru a te reinventa, trezind in tine energia feminina si invatand cum sa aduci la lumina FEMEIA din tine: adorabila (adica demna de a fi adorata!), fascinanta, entuziasta,  plina de stralucire si mister! O femeie fericita si  puternica tocmai prin feminitatea ei.

Imagineaza-ti ca descoperi prietene de suflet, adevarate surori in lumea magica si complexa a feminitatii, femei care sunt autentice, profunde, femei care stiu sa iubeasca, sa mangaie, sa sustina, sa crezee, sa se joce, sa celebreze viata ca pe o sarbatoare! 
Imagineaza-ti ca esti ghidata si ai mereu un loc sacru si plin de pace in care sa te intorci si sa te regenerezi, sa prinzi forte noi, sa cresti, sa fii inspirata! Un loc unde aripile tale se intind catre cer si descoperi ca poti fi o maestra in Arta Feminitatii.

Intuiesti cat de fericita te-ai simti si cat de completa? Puternica, dar si relaxata, vie, devenind tot mai stralucitoare de la saptamana la saptamana!


 Bucuria pur si simplu iti inunda viata:
  • Te iubesti mai mult pe tine insati si te simti profund implinita din interior
  • Forta ta de atractie creste odata cu increderea in sine, ca o expresie a comuniunii cu adevarul inimii tale
  • Nu te mai indoiesti de tine, nu ii mai critici pe cei dragi, nu te mai incarci peste masura cu energii negative si stress, pentru ca stii cum sa iti lasi energia feminina sa curga liber si sa te sustina, regenerandu-te si exprimandu-ti forta sufletului
  • Relatia cu barbatul iubit se clarifica si se armonizeaza, pentru ca in viata ta este din nou loc pentru iubire si pasiune; simti ca prinzi aripi si ca si el le vede si te adora
  • Devii cu adevarat o femeie de succes, caci inveti  sa creezi din inima viata si relatiile extraordinare pe care le meriti din plin!

Cele 5 seri ale Grupului de Feminitate se realizeaza online, cu camera web, deci poti participa din orice oras te afli!!!

Se ofera modalitati practice, personalizate de armonizare a vietii tale de femeie si a relatiilor tale de iubire, prin conectare la energia feminina, tinand cont de unicitatea ta, de specificul vietii tale si de dorintele binefacatoare ce iti anima inima. Vei trai comuniunea cu sufletul feminin si celebrarea puterii sacre a feminitatii ce exista in inima fiecarei femei. Vom rezolva gradat acele probleme din viata ta ce inca te mai retin din a inflori ca femeie la maximul  tau si vei invata totodata cum sa iti trezesti cu usurinta femintatea, aducand la lumina zeita fascinanta din inima ta.  

Intr-un cadru plin de iubire si gratie realizam impreuna tehnici de vindecare a inimii, vizualizari creatoare, exercitii de feminitate, ne bucuram de impartasire si suport de la inima la inima si astfel ne descoperim adevarata forta, plina de fluiditate, eficienta si relaxata, frumoasa si impresionanta, atragatoare si fascinanta, vindecatoare si libera.





Intalnirile se desfasoara saptamanal, in fiecare seara de vineri intre orele 19.30-21.00. 
In total vei lua parte la 5 seri de Arta-Feminitatii. (Modulul I)
Fiecare intalnire dureaza 1h30'.

Investitia ta: 200 lei.
Daca te inscrii pana pe 15 noiembrie beneficiezi de o reducere de 15%, deci vei achita 170lei. Urmatorul GRUP DE FEMINITATE incepe pe 20 noiembrie 2015.

Taxa se achita prin virament bancar, inainte de prima sedinta.


Inscrie-te acum, mai sunt doar 3 locuri!  


  Alina Dospinescu
 
   Psiholog
   Heart Intelligence Life Coach
   Specialist Evolutie personala si
   spirituala in Academia Femeilor

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)